koffers op maat

Niet iedereen is hetzelfde.We hebben allemaal ons eigen karakter en de daarbij behorende identiteit. Gelukkig wel, anders zou het wel heel saai zijn allemaal. Voor bedrijven is dat niet anders. Er zijn duizendeneen verschillende bedrijven. Allemaal met hun eigen identiteit en een eigen ‘karakter’. Dit houdt ook in dat voor elk bedrijf er een ander risico-profiel is. Zo loop je in een metaalbedrijf meer risico dan op kantoor.

Omdat deze verschillen er zijn is het handig om een bhv/ehbo-koffer te hebben die aansluit op de risico’s. Want zeg nou zelf, een oogspoelfles zal bij een timmerfabriek eerder nodig zijn dan in een winkel. Daarom wil ik samen met de klant een ehbo-koffer samenstellen zodat er geen onnodige spullen inzitten, maar dat u ook zeker niet mis grijpt. Een koffer op maat dus.

Vandaag heb ik een aantal ‘koffers op maat’ mogen maken. Inmiddels zijn alle spullen bij elkaar gekomen en staan de koffers klaar voor aflevering.

Deel uw mening